Καλώς ήρθατε στο site μου

 

Μια μικρή εισαγωγή

Το site αυτό φτιάχτηκε από ένα άτομο που του αρέσει να αυτοαποκαλείτε δημιουργός,

έτσι λοιπόν από εδώ και πέρα δε θα μάθετε κανένα στοιχείο για την ταυτότητα του phoinix

θα τον ακούτε μόνο ως δημιουργό, φοβερό άτομο, πανέξυπνο, τέλειο κτλ κτλ...

Δηλαδή θα τον ακούτε με τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και όχι με το όνομα του!

Η μόνη έξτρα πληροφορία που μπορείτε να βρείτε είναι στο FAQ όπου ο δημιουργός απαντά κάποιες συχνές ερωτήσεις που του γίνονται και  φυσικά στις φωτογραφίες θα βρείτε και τον δημιουργό...

 

Όσον αφορά το site τώρα, θα βρείτε την φιλοσοφία της ζωής μου, διάφορες φωτογραφίες δικές μου και φίλων, αλλά κυρίως δικές μου γιατί είπαμε εγώ είμαι ο όμορφος, ο έξυπνος... οι υπόλοιποι ίσα ίσα που αξίζουν να βρίσκονται εδώ μέσα. Θα βρείτε το FAQ  στο οποίο όπως είπαμε απαντάω κάποιες ερωτήσεις, επίσης στο people θα βρείτε τα άτομα με τα οποία συναναστρέφομαι. Τέλος υπάρχει το links & sites όπου θα βρείτε διάφορα site προτείνει ο δημιουργός και αναλύσεις για αυτά.

Φυσικά υπάρχει και η κρυφή σελίδα! Αλλά αυτήν την αφήνω σε εσάς να την ανακαλύψετε... Υπάρχει σε link.

 

Στη κατηγορία στοίχημα θα βρείτε τα blog του Δημήτρη και του Ορέστη οι οποίοι θα προσφέρουν τακτικά αναλύσεις και προγνωστικά στο γνωστό σε όλους μας στοίχημα. Έχουν μπει στο site γιατί ο δημιουργός δε άντεξε άλλο τα παρακάλια τους και φυσικά δέχτηκε και ένα σοβαρό ποσό και έτσι πολύ έξυπνα τους ξεφορτώθηκε.

 

Αν τελικά σας αρέσει αυτό το πολύχρωμο, πολύτροπο, πολυμήχανο (ένα πράγμα σαν τον Οδυσσέα [οδύσσεια you know] ) site μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα στο guestbook. Το οποίο φυσικά πρέπει να είναι θετικό διότι αρνητικό σχόλιο θα διαγράφεται άμεσα! Δεν έχουμε δημοκρατία εδώ, παντοκράτορας phoinix είπαμε!