Η φιλοσοφία ενός φοιτητή (δημιουργού).

 

Λέξεις-κλειδιά για έναν φοιτητή!

Διάβασμα - Αυτή η σιχαμερή λέξη πρέπει να λείπει από το λεξιλόγιο κάθε σωστού φοιτητή και μάλιστα θα πρέπει να αφαιρεθεί και από κάθε λεξικό που έχει στην κατοχή του ο φοιτητής. Κάθε άκουσμα της απαγορευμένης αυτής λέξης μπορεί να σπείρει τον πανικό. (Διάβασμα-I don't know this word)

Χρόνος - Ο χρόνος είναι κάτι το οποίο ο φοιτητής θα πρέπει να έχει άπλετο γιατί δεν πρέπει να κουράζεται και άρα να μην είναι απασχολημένος με τίποτα. Ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα (άπλετο χρόνο) είναι να αράξουμε ή ακόμα καλύτερα να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι μας και απλά να κοιτάμε το ταβάνι μέχρι να μας πάρει ο ύπνος.

Καφές - Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να ενεργοποιήσει ένα φοιτητή ειδικότερα αν βρίσκετε μέσα στην φράση «πάμε για καφέ?» ή «ψήνεσαι για καφέ?» και  αφού όπως είπαμε στο (2) ο φοιτητής έχει άπλετο χρόνο δε λέει ποτέ όχι σε αυτήν την πρόταση.

 

Ασχολίες ενός φοιτητή!

Το ξύσιμο πιστεύω είναι ένας καλός όρος… Αλλά καθώς το ξύσιμο επί 24ώρου βάσεως μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές τα σημεία τα οποία δέχονται το ξύσιμο (τα οποία όλοι ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και σημαντικά). Έτσι λοιπόν ο φοιτητής πρέπει να βρει κάτι να κάνει ώστε να περάσει τις ώρες του ξάπλα και εδώ είναι που έρχεται ο ναργιλές ο οποίος με ελάχιστο χρόνο συντήρησης μπορεί να μας προσφέρει ατελείωτες ώρες ευχαρίστησης! Ναργιλές ολέ! Αυτός λοιπόν μας σώζει από το να φτάσουμε στην αυτοκτονία από βαρεμάρα αφού σκοπός μας είναι να επιζήσουμε στο πανεπιστήμιο! Το να πάει κάποιος στο πανεπιστήμιο χωρίς να έχει ακούσει την ενεργοποιητική λέξη καφέ είναι επίσης σκέτη αυτοκτονία καθώς η είσοδος και η παραμονή του φοιτητή σε χώρους όπως το αμφιθέατρο άνω των 10 λεπτών μπορεί να προκαλέσει το μυαλό του φοιτητή να εκραγεί. Ασχολία αλλά και βασική ανάγκη ενός φοιτητή είναι και το φαγητό, μια πολύ καλή λύση είναι η φυσικά η πίττα του παππού αλλά τώρα που να σηκώνεστε από το PC(ναι εννοείτε ότι κάθεστε πάντα στο PC με adsl κάπου στα 24mbps), να παίρνετε τηλέφωνο, να χρεώνεστε κτλ κτλ… Υπάρχει λοιπόν και η dominos, η καλή μας εταιρεία λοιπόν έχει φτιάξει site για να παραγγέλλουμε από εκεί ( με έκπτωση φυσικά αν πάρουμε πριν τις 9)… Για να μην έρθει ποτέ ξανά κανείς και μας πει να σηκωθούμε από την καρέκλα που καθόμαστε (αλήτες τους λέμε αυτούς). Αν είχαμε και laptop να αράζουμε στο καναπέ θα ήμασταν τέλειοι!

 

Σύνοψη

Αυτή λοιπόν η θεωρία-θρησκεία (ντάξει ρε γιαγιά ακόμα χριστιανός είμαι, στην εκκλησία θα έρθω άλλη φορά), αν ακολουθείτε πιστά μπορεί να οδηγήσει σε μια θεϊκή κατάσταση απαράμιλλης ομορφιάς!

Ελάτε λοιπόν και εσείς να προσηλυτίσουμε και άλλο κόσμο. Βγείτε με τους ναργιλέδες σας έξω και αλλάξτε το οξυγόνο της ατμόσφαιρας με τον καπνό του ναργιλέ για να καταλάβουν όλοι την σημασία της φιλοσοφίας μας.

Γίνετε επιτέλους φοιτητές! (φοιτητής = οπαδός θρησκείας δημιουργού)

Το κίνημα έχει ήδη πάρει διεθνείς διαστάσεις και εδώ είμαι αναγκασμένος να σας παραθέσω φωτογραφία του ξαδέρφου μου στη Γερμανία.