People

Άνθρωποι που είχαν την τιμή να γνωρίσουν τον δημιουργό βρίσκονται εδώ. Αν δεν είστε εδώ μην αγχώνεστε απλά ο δημιουργός σας έγραψε στα μεγάλα αρχίδια του (όλοι χωράτε μην ανησυχείτε)! Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσω την σελίδα για να σας βάλω μέσα! Και παίζει και η περίπτωση να μην σας συμπαθώ κιόλα αν δεν είστε μέσα! Αλλά ούτε αυτό το ξέρετε... Ο μόνος τρόπος να βρείτε που είστε τελικά είναι να ψάξετε τα @@ του δημιουργού.

 

Η μεγαλύτερη γνωριμία μου... Αν δε ξέρετε αυτό το άτομο απλά δε υπάρχετε! Και δε θα κάτσω να σας πω ποίος είναι έπρεπε να το ξέρετε! Και μόνο που ακόμα κοιτάτε την φωτογραφία με απορία με κάνει να ντρέπομαι που υπάρχετε στο πλανήτη. 

Πάμε τώρα όμως γρήγορα γρήγορα στα λοιπά άτομα (κυρίως μικρής σημασίας, και θα βάζω και ένα μικρό παρατσούκλι):

Κώστας-Πύργος: Όχι δε είναι επειδή του αρέσει το σκάκι είναι επειδή είναι από τον πύργο... και εκτός από αυτό είναι και από την Αθήνα! Διπλό κακό. Βέβαια το δεύτερο κακό χαρακτηριστικό το έχουνε και άλλα 5 εκατομμύρια άνθρωποι περίπου και το σώζει και λίγο επειδή είναι γεωπόνος (και μπήκε πρώτος στο έτος του, ο φλώρος) όποτε ντάξει δε είναι πολύ μαλάκας είναι απλά... μαλάκας.

Κώστας-gb: Ώχουυυυυ μπλέξαμε με τους κώστηδες, βαριέμαι να αναλύσω και άλλον Κώστα, για να έχουν το ίδιο όνομα θα έχουν και τα υπόλοιπα ίδια (μικρή πούτσα). Πάντως το παρατσούκλι του ούτε ο ίδιος δε ξέρει τι σημαίνει και απλά το έχει βάλει παντού.

Ορέστης-bet: Έχεις 50 ευρώ? φύγε μακριά από αυτόν αν θες να τα κρατήσεις... όχι όχι δε θα στα κλέψει... θα στα επενδύσει!!! Το παιδί έχει προδιαγραμμένο μέλλον... Κάπου στα 50 του θα είναι αραγμένος στο καναπέ του με το πουρό στο ένα χέρι, το ούισκι στο άλλο και η γυναίκα του θα αλλάζει σελίδες στο teletext ενώ παράλληλα με φωνητικές εντολές (τεχνολογία 2060 ρεεεεεε) θα ποντάρει αριθμούς σε online ρουλέτα!

Χρήστος-κακομοίρης: Ο Χρήστος λοιπόν είναι αυτός ο κακομοίρης ο τύπος που μαζεύει τον Ορέστη από δεξιά και αριστερά... Είναι ένας καμπούρης καχεκτικός τύπος χωρίς να έχει στο ήλιο μοίρα... παράσιτο! Τύπος που έρχεται σπίτι μου και ζητάει τα ψιλά μου... Πόσο χαμηλά σε έχει ρίξει η παρέα με τον Ορέστη... να ζητιανεύεις για να στα φάει ο Ορέστης τελικά στο στοίχημα.

Δημήτρης σκληρός: Δεν χρειάζεται παρατσούκλι έχει το επίθετο του που τον καλύπτει και περιγράφει απόλυτα την προσωπικότητα του! Περίεργος στα πάντα ακόμα και το παρατσούκλι του. Ήταν και στην φωτογραφία με τον Λιακόπουλο... τον έκοψα όμως γιατί την χάλαγε ο άσχημος. Άσχημος σε σύγκριση με μένα... κατά τα άλλα αξιοπηδήσιμος (αν ήμουν ο Βαγγγέλης δλδ τον πήδαγα).

Βαγγέλης-emo: Με τέτοια φράντζα ναι ρε είσαι emo! Και αν ήταν και ο σκληρός emo θα φασωνόσασταν και μετά θα φασώνατε και μια κοπέλα έτσι για να το παίξετε επαναστατικοί emo. Και κομπάρσος λοιπόν... θα τον βρείτε στο backround του baywatch με σανίδες και πιστόλια paintball (δεν ξέρω που κολλάει το paintball με το baywatch αλλά κάπως έτσι θα ήταν αν έπαιζε στο baywatch).

Ιουλία-Μπαλαλάικα::Μια Πατρινή. Φανταστείτε πως είναι το καρναβάλι στην Πάτρα... ε η Ιουλία είναι μόνιμα σε αυτήν την κατάσταση. Και η μπαλαλάικα γιατί έτσι είμαστε εμείς στη θεσσαλονίκη.

Βάσω-φωνακλού: Αυτή η κοπέλα δε υποφέρεται... Μιλάει και σπάνε τα αυτιά σου... Δε χρειάζεται ντουντούκα για να ακουστεί σε χώρο 5000 ατόμων... Η αστυνομία και ο στρατός την χρησιμοποιεί τακτικά για την καταστολή επαναστάσεων και πορειών... Ευτυχώς μένει μακριά και δε την ακούω... Σκέψου δλδ να θες να κοιμηθείς δίπλα της και αυτή να ροχαλίζει... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Πέννυ-Δώρα-Φρόσω-Μαριέφη: Άχρηστες γεωπόνες και απλά βάζω το όνομα τους μήπως και τους τραβήξω την προσοχή και μπουν στο site. Γενικά πάντα είναι χρήσιμες χαζές γυναίκες... όλο και καμιά δουλειά θα κάνουν... πιάτα, ρούχα, σφουγγάρισμα, πίπες... (να μου γεμίζουν την πίπα καπνό εννοώ ρε!)

Λία-άσχημη: αυτό φτάνει!

Αντρέας-Καταστροφέας: Αν δε θέλετε να σας κόψουν το ρεύμα, το τηλέφωνο και τελικά να πέσει και το σπίτι σας τότε καλύτερα να τον αποφύγετε... Θα τον καταλάβετε γιατί στο πέρασμα του μαραίνονται τα λουλούδια και ψοφάνε τα ζωντανά...

Γιάννης-Πελαγία-Κυριάκος-Ειρήνη: Τόσο gtp που δεν έχουν καν internet οπότε δε αξίζει και να χάσω ενέργεια να γράφω για αυτούς... Έτσι δείχνει η ρόδος πόσο μπροστά είναι τεχνολογικά!

Στέφανος-Γιατρός: Έχει γίνει γιατρός και μου σκάει μύτη στο κούκο με τα πουκαμισάκια η ψωνάρααααα! Που πάς ρε κακομοίρη με τον γεωπόνο? Για σύνελθε! Για βάλε την αδερφή σου να σε ντύσει να γίνεις άνθρωπος ρε παλιογιατρέ! Σε 15 χρόνια που θα τελειώσεις δε έρχομαι στο ιατρείο σου ρε σφάχτη!

Μηνάς-Smoke: Απλά είναι παντού... Δε θα μπορούσε να λείψει λοιπόν και από το site μου... Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι πρέπει!

Φώφη-lemon: Είναι αντικειμενικά ένα τέρας και είναι και ξινή. Κανένας δεν την συμπαθεί. Και ούτε αυτή συμπαθεί κανέναν. Το χαμόγελο της κρύο και αποκρουστικό εξ ου και ξινή. Πολλοί στο αντίκρισμα του πέτρωσαν. Και on top το σώμα της Μια άμορφη μάζα σμιλευμένη σαν blob. Όσο να ναι, είναι βαρύ να κυκλοφορείς έξω στο κόσμο έτσι, το παλεύει όμως. Για κάποιο λόγο όμως της τα συγχωρούμε όλα. Αδυναμία; Μεγάλη; Τεράστια; Ποιος ξέρει

Νίνο-ξεκολιάρης: Να παιδί που έπρεπε να παίζει στοίχημα και να κλείσει τον ΟΠΑΠ... όχι σαν τον μλκ τον Δημήτρη και τον Ορέστη... Απλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάτι. Αλλά είναι χαζός γιατί δε γίνεται να αφήνεις το ht ενώ γίνονται οι μεγαλύτερες αλλαγές σε αυτό! Έλεοςςςςςςς!

Alegre: Ένα όνομα που όλοι έχουμε στο msn, ο καθένας για διαφορετικό λόγο... Ένας για το ogame, άλλος για το ht, άλλος γιατί απλά τον έχουν όλοι, άλλος γιατί νομίζει ότι έκανε add τον harry potter. Και γενικά είναι ένα άτομο που όλοι ξέρουν ότι υπάρχει μσνικα! Εγώ όμως σαν δημιουργός τον έχω γνωρίσει. ΤΙ δε με πιστεύετε? Ορίστε:

Άγιος χατρίκιος: Είναι ένα όνομα που τείνει να γίνει urban legend... όλοι έχουν ακούσει κάτι γιαυτόν, όλοι έχουμε γελάσει με αυτό το nick αλλά κανείς δεν τον έχει δει ποτέ. Θα τον βρείτε συνήθως να ξεκολιάζετε στο ht παίρνοντας κύπελλα, πρωταθλήματα με ανύπαρκτη ομάδα...

Vannevar: Για αυτόν δεν έχει ακουστεί τπτ και ούτε πρόκειται ποτέ... Στο fs πάντα υπάρχει κάποιος πάνω από αυτόν, στο ht ποτέ δε θα κάνει τπτ, και γενικά θα παραμείνει για πάντα άγνωστος... Στη σκιά του άγιου...

Μιχάλης: Όλοι έχουμε ακούσει για αυτόν είναι φοβερό παιδί, γαμάει στο γεωπονικό, γαμάει στο ht, γαμάει στο fs. Γαμάει στο msn, γαμάει σε ομορφιά, γαμάει σε στυλ... Γενικά γαμάει...